‘Slow Family’

Een Nederlandse cursus naar een van dé Duitse bestsellers in de Natuurlijk Ouderschapswereld: ‘Slow Family’

Klik HIER als je je direct wilt opgeven.

Hey! Wat supertof dat je hier bent. Dat betekent dat jij de eerste stap om een andere koers te varen al hebt genomen en interesse hebt om samen met mij de ingrediënten voor een simpel, onthaast leven met kinderen te ontdekken. Ingrediënten die voor íedereen op eigen maat beschikbaar en haalbaar zijn, die je tot een voor jullie geschikt recept kunt vormen, wat je situatie ook is.


Waarom je deze cursus wilt doen:

Een tijdje terug, toen ik het boek voor het eerst zelf las, schreef ik er een paar keer een post op Instagram over en veel mensen vroegen ernaar.

Het boek bracht zelfs als ik maar vijf regels las iedere keer zóveel teweeg in hoe ik dacht en in hoe ik naar het leven en naar mijn kind keek dat ik mij voornam:

Dit moet iedereen weten! Het kan niet dat je hier niet iets aan hebt. Hier moeten we samen dieper induiken. 

Er was alleen één obstakel… het boek is niet vertaald, dus toen waren de opties: iedereen gaat een cursus Duits volgen om het zelf te lezen, of ik ga het in sprankelende en in vlotte stijl in een online cursus uitleggen.

Gun jezelf deze verrijking en verbreding van je kennis, gun jezelf het plezier van samen met mij aan de slag gaan. Gewoon doen!


Deze cursus biedt een alternatief voor een leven met kinderen dat steeds sneller en ingewikkelder wordt. We leven in een systeem dat enorm onder druk staat en waarin ook wij onder druk staan.

Dat kan anders!

Julia Dibbern en Nicola Schmidt, die beiden pionier zijn op het gebied van de ‘Artgerecht’ Bewegung (afgestemd op de soort, dus: wat echt bij de mens past en niet tegen de natuur in) hebben jarenlang onderzoek gedaan en uitgeprobeerd hoe we het familieleven kunnen ontstressen en verlangzamen.

 

Wat krijg je: 

> Voor 60 euro gaan we in twee weken om de dag met posts, stories en (denk)opdrachten in een privé account op Instagram het hele boek op bevlogen wijze bij langs. Het weekend houden we in overleg met jullie vrij.
> Daarna blijft het nog een maand openstaan, de teksten krijg je dan ook toegestuurd.

> Ik volg natuurlijk een duidelijk onderwerp, maar desalniettemin blijf ik-ik en zie je in deze cursus veel van mijn gebruikelijke stijl terug. Er zijn een boel serieuze vlogs, foto’s en teksten waar we van gaan leren, maar er komt af en toe ook wel iets … bijzonders… voorbij. 


In 8 dagen aan cursusmateriaal vind je het lef terug om de koers te kiezen die voor jullie als gezin fijn voelt. Haal je rust en tijd uit te kast tevoorschijn, stof je ze af en gooi je ze dagelijks bewust op tafel. Realiseer jij met piepkleine verschuivingen ingrijpende gevoelsveranderingen binnen het gezin.

Een langzaam, achtzaam, ‘echt’ leven dichter bij jezelf en de natuur.

JA! Ik ga mee op deze reis!

Vul hieronder óf je email of mobiele nummer in, zodat ik je een betaal-QR code of direct betaalverzoek kan sturen. De directe online betaalmethode wordt nog opgezet, maar we maken het je zo makkelijk mogelijk 😉


DISCLAIMER:
Voor het transformeren van het boek tot een Nederlandse cursus heb ik toestemming gekregen van de auteurs, maar zij zijn op geen enkele wijze verbonden aan mijn interpretatie en de teksten die ik in de cursus gebruik.